Lager

LED belysning til lager

CrystalLed™ lamper er ideelle for miljøer som krever presist og sterkt lys. Lampene kan effektivt styres med DALI, for eksempel kan lageret enkelt deles inn i soner og lyset kan dimmes som ønsket. I tillegg sørger kjølefinnene til CrystalLed™ for lav overflate-temperatur, noe som minimerer brannfare og øker sikkerheten. Lampen er bygget for å tåle ekstreme temperaturer, fra –40 til +80C.

På steder der det er mye som skjer, mye folk og høyt produksjonstempo er CrystalLed™ et opplagt valg. Armaturen fordeler lyset jevnt, noe som resulterer i bedre kontraster og synlighet, som igjen reduserer risiko for skade på varer, og øker sikkerheten for de ansatte. I tillegg passer det robuste og industrielle designet på CrystalLed™ godt inn i et lagermiljø.

Bilde1

CrystalLed™ lamper har gjort det lettere for oss å sikre lageret. Lyset er like sterkt som dagslys, noe som gir et mer nøyaktig bilde og bedre fargekontraster på våre sikkerhetskameraer. Ettersom vi har redusert energiforbruket vårt vesentlig har vi også merket det på strømregningen, samtidig med at det er miljøvennlig.Jaap van den Reijden, CEO, Top Logistics

 

CrystalLed™ Lager
LED lampene leveres i fire størrelser, med flere opphengsmuligheter og husingsalternativer.

  • CrystalLed™ 96
  • CrystalLed™ 72
  • CrystalLed™ 48
  • CrystalLed™ 24

Ledlight Group bistår med alt fra lysberegninger til ROI analyser, som ser på innsparingsmulighetene og tilbakebetaling ved utskifting til LED lys. Ta kontakt for mer informasjon.