Sport

LED belysning til sport

CrystalLed™ lamper er ideelle for steder der lyset er avgjørende for å levere gode prestasjoner. Med mange installasjoner innenfor sport, bl.a. tennis-haller, flerbrukshaller og svømmehaller, har CrystalLed™ vist seg å gi et bedre lysutbytte samtidig som vedlikeholdskostnadene går ned. En kundetilpasset CrystalLed™ løsning er energibesparende, kostnadseffektiv og miljøvennlig. Med DALI dimming er det også mulig å styre lyset slik man ønsker.

Holtan_hallen

Jeg gjorde grundig research da det ble klart at lyset skulle skiftes ut. Jeg har tidligere vært skeptisk til LED belysning, men nå har kvaliteten steget og det er mange fordeler med LED kontra tradisjonell belysning. Og for oss, ble det en stor økonomisk gevinst ved å bruke LED. Faktisk så stor at vi bytter til LED også i andre kommunale bygg.Bjørn Langjordet, Elektro- og energiansvarlig i Horten kommune

 

CrystalLed™ Sport
LED lampene leveres i fire størrelser, med flere opphengsmuligheter og husingsalternativer.

  • CrystalLed™ 96
  • CrystalLed™ 72
  • CrystalLed™ 48
  • CrystalLed™ 24

Ledlight Group bistår med alt fra lysberegninger til ROI analyser, som ser på innsparingsmulighetene og tilbakebetaling ved utskifting til LED lys. Ta kontakt for mer informasjon.