Hvor mye sparer du egentlig ved å bytte til LED?

LED belysning er energibesparende og har lang levetid, samt at vedlikeholdskostnadene er svært lave noe som gjør at driftskostnader reduseres betraktelig – ingen liftleie, ingen stopp i produksjonen, ingen pæreskifter. LED belysning gir også bedre lys over tid grunnet mindre lysreduksjon enn tradisjonell belysning. Men vet du egentlig hvor mye du kan spare på å bytte til LED?

Har du lamper som har sluttet å virke, men kostnaden med liftleie og arbeidskraft er for stor til at du kan bytte de umiddelbart?

Vet du hvor mye du kan spare på å slippe stans i produksjon eller annen aktivitet for å bytte lyspærer?

Må du betale overtid for vedlikehold av lamper slik at det ikke forstyrrer arbeidstiden til de ansatte?

Er du rett og slett lei av å bytte lyspærer og lysrør?

LED belysning blir ofte omtalt som et bedre alternativ til tradisjonell belysning. Det er mange fordeler med LED belysning, blant annet energibesparelser og lang levetid, men besparelsene er ofte større enn de fleste tror. Når man skal utarbeide en ROI, som ser på innsparingsmulighetene og tilbakebetaling av investeringen av LED, er det mange faktorer som spiller inn.

 

Ja, jeg ønsker en ROI analyse

 

Nedenfor er et eksempel på hva som inngår i en ROI analyse og hva man må tenke på i forhold til besparelser. Alle disse faktorene spiller en stor rolle når du vurderer å bytte til LED.

Vi ønsker å bidra med vår ekspertise slik at du vet hvilke belysningsalternativer som er mest lønnsomme for din bedrift, og vi kalkulerer derfor innsparingsmulighetene og tilbakebetaling av innvesteringen helt uforpliktende. Hvis du ønsker en beregning for ditt prosjekt eller mer informasjon, kontakt oss i dag.

Erik Jensen, Salgsdirektør Norge
Telefon: (+47) 468 64 117
E-post: erik@llg.no

ROI