Ledlight Group leverer LED armaturer til Demanor

Demanor

Ledlight Group har nylig inngått avtale med Demanor om leveranse av CrystalLed™ armaturer til Demanors traverskraner som brukes i industrielle fasiliteter og prosjekter. Armaturene som er levert er av typen CrystalLed™ 72, fargetemperatur 6000 CCT, IP65&67, med nødvendig kabling, brakett og koblingsbokser, total vekt ca 5kg.

Henning Nilsen, salgssjef Demanor:»Det er viktig at belysningen på våre industrielle kraner tåler miljøet kranene opererer i. Blant annet er det viktig med god kontrast, vibrasjons-bestandighet, robusthet, og presisjon i lyset slik at kranførerne har de beste arbeidsforhold for de tunge løftene som utføres. Godt og riktig lys øker effektiviten og sikkerheten. I tillegg er det viktig med lave strøm- og driftskostnader. CrystalLed™ oppfyller disse kravene, og vi har i dialog med Ledlight Group funnet en løsning som har god kvalitet for oss, slik at vi har rett belysning for våre kraner»

Hanne Markussen, daglig leder Ledlight Group:»Industri er en viktig kundegruppe for Ledlight Group, hvor vi har mange referanser og installasjoner siden 2005. Potensialet for LED i denne nisjen er fortsatt stort, også i Norge, ettersom de fleste fasiliteter fortsatt bruker tradisjonell belysning. Vi gleder oss over å ha Demanor som kunde og samarbeidspartner, og ser frem til å sammen tilby energieffektive løsninger med høykvalitets LED belysning, utviklet spesielt for industrielle miljøer»

Om DEMANOR

DEMANOR er en ledende norsk utvikler av smarte og solide løfteløsninger for industrien. Vår erfaring og kompetanse i kombinasjon med kvalitetsprodukter fra Demag gir våre kunder trygghet på mange nivåer.I samarbeid med engineeringspartner Norsk Kranpartner og servicepartner KIS sikrer vi kvalitet og kontinuitet i alle ledd. Løsnings-orientering er sterkt forankret i bedriftskulturen og verdiene våre er kompetanse, ærlighet og stolthet, og det å være en god medspiller.Vår ambisjon er å skape smarte løfteløsninger og solide kunderelasjoner, relevante og resultat- givende både i dag og i morgen. Viljen til stadig utvikling er kjernen i vår konkurransekraft.Vi vet hva som skal til.

Om Ledlight Group

Ledlight Group er et innovativt, norsk selskap som designer, utvikler og produserer LED lamper i produktserien CrystalLed™. Vårt fokus er kunder i det profesjonelle markedet, og LED armaturene har et bredt anvendelsesområde. Vi er spesielt gode på sport, lager og industri, men CrystalLed™ brukes innenfor en rekke områder: Gymsaler, fotballhaller, håndballhaller, svømmehaller, lysløyper, alpinanlegg, lagerbygg, produksjonslokaler, fasader, parkanlegg, havner, kraner, vei, tunnel, parkeringshus, offshore med mer.
CrystalLed™ produktserien er meget energi- og kostnadseffektiv, miljøvennlig, og spesielt designet for industrielt bruk. CrystalLed™ er installert i en rekke land:Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, Italia, Frankrike, Marokko, Sør Afrika, Australia med flere. Ledlight Group har fokusert kun på LED siden 2005, og har kjernekompetanse og lang erfaring med å levere LED løsninger til både privat og offentlig sector.