LLG inngår avtale med markedsleder

Ledlight Group har nylig inngått avtale om distribusjon av CrystalLed™ LED armaturer med en verdensledende leverandør av belysning.

CrystalLed™ ble tatt inn i sortimentet for å komplettere porteføljen av industrielle armaturer leverandøren tilbyr. En stor eksisterende kundebase med kommersielle leveranser siden 2008, toleranse for ekstreme temperaturer, effektiv kjølingsteknologi, lav vekt, høykvalitets komponenter og en høy IP-grad ga en unik kombinasjon som gjorde at CrystalLed™ ble valgt fremfor konkurrerende armaturer, for utvalge nisjer innenfor industriell belysning.

Hanne Markussen, daglig leder Ledlight Group: «Når en av verdens ledende leverandører av belysning velger CrystalLed™,  ser vi på det som et stort kompliment til produktets unike egenskaper og selskapets kontinuerlige fokus på å levere kvalitetsbelysning til det voksende industrielle LED markedet. Avtalen er et tilskudd til våre internasjonale distribusjonskanaler, og vi ser frem til videre samarbeid med denne markedslederen.»